Het verspreiden van leugens

Bijziendheid kan worden voorkomen en beheerst, terwijl de opticiens alles negeren wat met voorkomen te maken heeft. Het is namelijk niet winstgevend. Er is geen financiële prikkel die de opticiens tot preventie doet overgaan. Wanneer heeft uw opticien ooit iets gezegd over de grote hoeveelheden onderzoeken, die de omgeving als oorzaak van bijziendheid aanwijzen? Zou u hier alles vanaf moeten weten? Zou het kunnen dat er meer geld te verdienen is aan het verkopen van oogcontroles, brillen, contactlenzen en “zichttraining”? Zodra bijziendheid ontwikkelt is, komen de klanten regelmatig terug. Verder verdienen chirurgen ook veel geld aan de later ontwikkelde oogziektes en losgelaten netvliezen.

De opticiens staan sterk samen met het National Eye Institute, de media, overheidsorganisaties en alle anderen die de slechte bijeffecten van de grote hoeveelheid dichtbij werk negeren. Leer hier meer door dit interessante stukje te lezen: “The Defenders of Business as Usual

Deze mensen blijken de veel voorkomende eigenschap te delen door te geloven wat hen het beste uitkomt. Vervolgens gaan ze hiervoor bewijzen zoeken, hoe onlogisch die ook zijn. Je hoort bijvoorbeeld redeneringen als “Er moet meer onderzoek worden gedaan voordat we kunnen zeggen dat lezen bijziendheid veroorzaakt”of “Het dragen van brillen is slechts een klein ongemak.” Ten slotte wilt een dokter natuurlijk niet toegeven dat hij zijn eigen klanten mishandelt. Wonderbaarlijk, is deze rationalisatie zo effectief dat ze zelfs het zicht van hun eigen kinderen kapot maken, volledig overtuigd dat ze het goede doen. Niets illustreert beter de oneindige capaciteit van de mens om zich zelf te kunnen bedriegen. Als u hier niet van heeft geleerd, kunt u zelf slachtoffer worden van dit gedrag.

Toen een Australische optometrist uit durfde te spreken over de hedendaagse tragedie van bijziendheid- behandeling, probeerden zijn collega optrometristen op elke mogelijke manier hem te laten zwijgen. Lees hier meer over deze schandelijke samenzwering in het Engels. Er is ook een poging gewaagd om de site van de IMPA (International Myopia Prevention Association), waarvan deze site een vertaling is, te sluiten. De volledige, engelse site kun je hier lezen. Die website werd bedreigd met rechtzaken van opticiens die de informatie niet op zijn website wilden zien. Dit kunt u hier lezen

In de woorden van een consumenten georiënteerde zichtonderzoeker, “De huidige behandeling van bijziendheid is een nationale schande. Het is de hebberigheid, gemakzucht en onwetendheid van opticiens die de behandeling onveranderd hebben gelaten voor de laatste honderd jaar.”

Erfelijkheid of omgeving?

Degene die zich vasthouden aan de erfelijke bijziendheid misvatting zijn dol om te zeggen: “Hoe kunnen twee kinderen even veel lezen, terwijl er maar een bijziendheid ontwikkeld?” De oorzaak moet erfelijk zijn” Maar er zijn veel factoren, zowel bekend als onbekend, die voor dit soort verschillen kunnen zorgen, en het zou erg moeilijk zijn om te ontdekken welke factor het meest belangrijk is in elk individueel geval. Sommige van de factoren zijn:

– Het voedingspatroon van het kind

– Het voedingspatroon van de moeder tijdens de zwangerschap periode

– De afstand dat het boek van de ogen wordt gehouden

– De hoeveelheid licht wat wordt gebruikt om te lezen

– Hoe vaak een kind even in de verte kijkt, tijdens het lezen

– Hoeveel verziend een kind is als die geboren wordt

– Erfelijke factoren

Het punt wat hier geprobeerd wordt te maken is dat geen van deze oorzaken de oorzaak van bijziendheid is. Daarmee wordt bedoeld dat deze factoren alleen de snelheid dat je bijziend wordt kunnen beïnvloeden,als de omgevingsfactor aanwezig is. Als de oorzaak niet aanwezig is, zal vrijwel niemand bijziendheid ontwikkelen. De oorzaak, is natuurlijk, een onnatuurlijke hoeveelheid accommodatie. Een zelfde voorbeeld: Hoe kunnen twee mensen hun hele leven roken, terwijl er slechts een long kanker ontwikkelt. Alleen een idioot zal concluderen dat longkanker daarom erfelijk is en dat het niet veroorzaakt wordt door roken. Het is net zo dom, om deze redenering toe te passen op bijziendheid.

Voor een interessante check van jouw eigen redeneringen, kan je deze quiz doen.

 

Het gebruik van giftige drugs.

Pas alsjeblieft op voor de giftige drugs die opticiens gebruiken om de pupil te verwijden. Voordat je dit goed keurt, moet je eerst dit lezen: Toxic Dilating Drugs

De gevaren van refractie chirurgie of hoorvlies chirurgie

Simpel: Als je bijziendheid voorkomt, hoef je ook nooit een hoornvlies operatie te ondergaan. Dit is een gevaarlijke, maar winstgevende oogoperatie voor chirurgen. Veel doktors moedigen deze operatie aan, terwijl ze geen woord zeggen over het vermijden ervan. Veel mensen hebben hun zicht voor goed verloren door deze operaties en hebben een diepe spijt dat ze zo makkelijk de beslissing hadden gemaakt. Ook de media moeten zich schuldig voelen, zij hebben immers geholpen met het verspreiden van de leugen over het “genezen” van refractieafwijkingen, ametropie of refractiefouten(=hierbij wordt het licht op een verkeerd manier afgebogen, zoals bij bijziendheid, verziendheid en astigmatisme gebeurt) De dokters en de regering noemen deze procedures veilig. Er is nog nooit een grotere LEUGEN geweest.

Voor meer over dit, bezoek:

Lasik Disaster

Flawed

Watchdog Healthcheck from BBC Online

Laser Surgery May Ruin eyes

A typical letter to the sci.med.vision newsgroup

Een operatie doet niets om het abnormaal verlengen van het oog te voorkomen. Dit maakt bijziendheid juist een serieus probleem. In feite, kunnen deze mensen na het operatief “corrigeren” van hun zicht, niet langer hun ogen laten rusten van het constant dichtbij kijken. Terwijl andere mensen dat kunnen doen, door hun bril af te zetten. Het operatief plat maken van het hoornvlies, is vergelijkbaar met het voor ALTIJD plaatsen van een minus lens voor het oog.

De uitvinding van de Myopter.

De Myopter viewer zorgt ervoor dat je ogen compleet ontspannen zijn als je leest, omdat ze door het apparaat worden ingesteld om in de verte te kijken. Dit instrument kan ook gebruikt worden door bijzienden om hun zicht te verbeteren. Deze bijziendheid behandeling werd via een onderzoeksverslag geïntroduceerd aan de optometrie van de VSDe uitvinder Donald Rehm presenteerde de Myopter viewer in 1973 op de jaarlijkse meeting van American Academy of Optometry in San Francisco. Het werd geïntroduceerd aan de optometrie van andere landen op het congress van de European Society van Optometry in Copenhagen, Denenmarken in 1973. Het onderzoeksverslag “”The Myopter® viewer: An Instrument for Treating and Preventing Myopia,” werd gepubliceerd in the American Journal of Optometry and Physiological Optics 52, no. 5 in May, 1975. Om dit te lezen moet je hier klikken: Myopter Research Paper

 

Het eerste succesvolle en gedocumenteerde gebruik van plus glazen om bijziendheid te verminderen werd met de Myopter gedaan. Het onderzoek werd uitgevoerd in 1974 door Donald S.Rehm en Sidney Heller, een optometrist uit Pennsylvania. In het onderzoek werkten kinderen mee van de leeftijd 5 tot en met 14 jaar. Ze ervoeren allemaal een verbetering van hun zicht binnen een aantal weken.

Een verkramping van de musculus ciliaris kan wel zorgen voor -1,25 D van bijziendheid. Dit kan je dus weghalen, en door de Myopter te blijven gebruiken kan je ervoor zorgen niet opnieuw bijziend te worden. Na dit onderzoek heeft niemand meer interesse gehad om het opnieuw uit te voeren.

Mocht u een graag een Myopter willen, dan kunt er een op deze website bestellen.

Om te leren hoe het federal agency in de VS, dat gesponsord wordt door het belastingsgeld van de burgers heeft geprobeerd dit apparaat te bannen, samen met alle andere pogingen om bijziendheid te voorkomen, klik hier “The National Eye Institute” En om te leren hoe een ander corrupte agency heeft geweigerd om het publiek te beschermen, klik hier “The Food and drug Administration

Klik hier om verder te lezen.