Oogziektes

Deze site heeft het vooral over bijziendheid. Dit is een refractieafwijking, geen oogziekte. Echter, steeds meer mensen krijgen last van oogziektes, zoals: cataract (cataract wordt ook wel staar genoemd), glaucoom, macula degeratie, staar en diabetische retinopathie. Het lijkt alsof elke ziekte voor een organizatie zorgt, die wordt ondersteund door oogartsen die beloven om een “oplossing” te vinden als er maar genoeg geld wordt gegeven. Het identificeren en elimineren van de oorzaak wordt zelden genoemd. Hoewel, deze oogziektes, zoals de meeste ziektes volgens veel onderzoekers ook worden veroorzaakt door slechte eetgewoonten.

Floaters

Zodra het bijziende oog langer wordt, wordt het probleem van floaters in het waterige glas-achtig lichaam groter (zie plaatje onder) Veel mensen leiden erg onder deze belemmering om goed te kunnen zien, maar er wordt geen onderzoek naar gedaan. De belangrijkste oorzaak hiervoor is dat zo’n onderzoek moet handelen met de vraag waarom bijzienden in het algemeen floaters krijgen. Je kan helpen door deze petitie te ondertekenen waarin er tot onderzoek wordt opgeroepen.
De waarheid over minus lenzen.

-Brillen/contactlenzen (min glazen) zorgen ervoor dat je JAAR NA JAAR sterkere lenzen nodig hebt!

-Minus lenzen zorgen ervoor dat het oog ABNORMAAL lang groeit!

-Minus lenzen vergroten het risico op HET LOSLATEN VAN HET NETVLIES, CATARACT en   RETINOPATHIE

Minus lenzen veroorzaken bijziendheid die dokters behandelen met RISICOVOLLE HOORNVLIES CHIRURGIE!

-BRILLEN OF CONTACTLENZEN zijn net als een kruk die je HEEL JE LEVEN moet dragen

-Minus lenzen leiden tot oog testen en corrigerende glazen die DUUR zijn

-Minus lenzen verrijken de dokters en vernietigen JOU GEZONDHEID

-Minus brillen waarbij het zicht wordt omgeven door het montuur verminderen het randzicht en zijn erg SCHADELIJK

-Minus lenzen zijn nog nooit VEILIG bewezen!

-Minus lenzen kunnen leiden tot BLINDHEID!

-Minus lenzen en de dokters die ze aanraden zijn JOUW VIJANDEN!

Een realistische disclaimer. Wanneer er informatie wordt verspreid over gezondheidsonderwerpen is het gebruikelijk om een disclaimer (als er iets mis gaat heb je geen recht om geld terug te claimen) erbij te doen zoals “Deze informatie is er alleen voor bedoeld u te informatie te verschaffen. Het is niet bedoeld als een vervanging voor consultaties, diagnoses of behandelingen door een behoorlijk persoon met diploma’s  Jij zult zulke uitdrukkingen hier niet vinden. In plaats daarvan wordt het volgende advies gegeven:

Veel mensen voelen dat dokters in het algemeen niet te vertrouwen zijn. De hoeveelheid pijn, verwonding en dood wat toegebracht wordt door dokters op hun betalende patiënten ligt bijna uit hun bevattingsvermogen. De media brengt ons bijna dagelijks verhalen over onnodige operaties, verkeerde diagnoses, het voorschrijven van te veel medicijnen, etc. De informatie die je hoort is vaker goed dan slecht. Uw  dokter zijn belangrijkste interesse kan maximaal inkomen zijn, en niet uw gezondheid. School jezelf door alles te lezen wat je kunt vinden over uw gezondheidsprobleem en vergeet vooral niet de boeken die geschreven zijn buiten de medisch gevestigde orde. In feite zijn dit precies de boeken waar je mee zou moeten beginnen. Je zou er eerder de waarheid kunnen vinden omdat ze vaak worden geschreven door mensen die heel ver hebben gezocht om de waarheid te vinden. Niemand weet alles. Kijk voor materiaal dat het heeft over de oorzaak en preventie, in plaats van “genezing.” In de medische wereld, betekent “preventie” vaak “vroege ontdekking” wat zich vertaalt in meer geld voor de dokters en de farmaceutische industrie. Dokters lijken omringd door een aura van een wijze, bezorgde en mensenlievende God, tot op zo’n hoogte dat ze het zelf geloven. Maar de echte naam van het spel is vaak GELD. Zorg dat je eerst verschillende meningen krijgt te horen voordat je je laat “behandelen.” Bescherm jezelf tegen het hedendaagse op winst gerichte “zorgsysteem”.

Het falen van onze scholen.

De mensen die de educatie voor onze kinderen regelen, falen in hun plicht. Het betreft de leiding van onze locale scholen tot aan ministers in onze regering. Hoewel de scholing verplicht is, hebben ze geen interesse om de schade die de scholing doet aan het zicht van de kinderen te beperken of te vermijden. Zie het als softdrink automaten die ze op school staan, waardoor de tanden van veel kinderen kapot gaan door de te hoge consumptie van suiker. Hiervoor is geen excuus. U ziet hoe het is gesteld met de bezorgdheid en het gezondverstand van de scholen. Wij kunnen dus niet verwachten dat ze enige interesse hebben in het onderzoeken van het probleem waarom er zoveel mensen op school bijziendheid ontwikkelen. Intensief lezen en het toegenomen gebruik van computers zijn zeer schadelijk als er geen beschermingsmaatregelen worden genomen.

Er is een erg simpele oplossing voor het probleem dat kinderen bijziendheid ontwikkelen en zo het schoolboard niet duidelijk meer kunnen zien. Om minus lenzen te vermijden kan het kind pinhole glasses gebruiken. Zulke brillen zijn er al tientallen jaren, maar ken je enkele dokters die ze gebruiken? Ken je èèn enkele opticien die ze verkoopt? Is het mogelijk dat dokters en opticiens zulke brillen als een bedreiging zien op hun inkomen? Pinholes is een wonderbaarlijke uitvinding waarvan elke ouder op de hoogte zou moeten zijn. Leraren zouden ze moeten hebben, om aan de studenten te kunnen uitlenen. Na school zouden ze thuis de Myopter moeten gebruiken om te lezen en bij andere bezigheden waarbij je intensief dichtbij moet kijken. Hierdoor ontspannen de ogen, zodat de volgende dag school weer met ontspannen ogen kan worden gevolgd. Voor meer informatie over deze wonderbaarlijke en controversiële pinhole glasses klik hier.

Er zijn maar weinig opticiens die leesbrillen of multifocale brillen voorschrijven, in de hoop dat dit bijziendheid afremt. Stel dat dit gebeurt, dan nog is dit zelden genoeg om bijziendheid af te remmen of te verminderen. Er moet agressief gebruik gemaakt worden van de plus lens, zodat het oog totaal geen inspanning meer hoeft te leveren voor al het dichtbij werk. Hierdoor kan bijziendheid pas verminderen.  Sommige, erg gemotiveerde mensen zoals piloten met bijziendheid tussen de -0,5 D tot -1 D, zijn van hun bijziendheid genezen door deze methode. Maar het gebruik van de Myopter is nog steeds het beste, omdat het alle convergentie en het risico dat de uitwendige spier in onbalans raakt wegneemt.

Spaar uw kinds zicht.

Nu je bekend bent met de voordelen van de revolutionaire hulpmiddelen die zo gevreesd en onderdrukt zijn door de oogzorg industrie, moet je leren hoe je deze hulpmiddelen kan gebruiken in een simpel en goedkoop programma om uw kind te beschermen tegen bijziendheid. Wat kunt u uw kind nou beter geven? Je hoeft niet eens de dure “hulp” van een dokter in te roepen. Indien je de informatie op deze website hebt opgezogen en het boek The Myopia Myth hebt gelezen, zul je veel meer weten over bijziendheid dan de grote meerderheid van opticiens. Het kan een hopeloze klus zijn om een opticien te vinden die voor alles openstaat en bereid is te leren van een klant. Klik hier Hoe je het zicht van uw kind kunt beschermen” (Engels) om te leren hoe u dit probleem kunt vermijden en uw eigen beslissing kunt maken.

Het mistroostige bedrijf van de dokter

Terwijl oogartsen weigeren de erfelijkheid van bijziendheid in twijfel te trekken, claimen sommige oogartsen dat ze hun best doen om bijziendheid te voorkomen door het gebruik van contact lenzen, zicht trainingen, metingen of andere “genezingshandigheidjes. In feite zijn ze bijziendheid niet aan het voorkomen maar aan het “behandelen”. Daar is waar het geld ligt. Een opticien die ECHT geïnteresseerd is in bijziendheid preventie zou kopieën van The Myopia Myth beschikbaar hebben voor de klant. Er zou een beeldscherm in de wachtruimte staan waar deze site of www.myopia.org op staat. Onderzoeken van Francis Young en andere zouden beschikbaar zijn. Er zouden pamfletten zijn over het juist gebruiken van de ogen en het gevaar van minus lenzen. Het willekeurig voorschrijven van deze lenzen zou iets uit het verleden zijn. Pinhole glasses zouden voortdurend worden voorgeschreven. De Myopter viewer zou worden gebruikt op kinderen die bijziendheid niet kunnen stoppen met andere methodes. Deze tien minuten durende video zou worden laten zien aan alle ouders van kinderen met bijziendheid. Heb je ooit een opticien gezien die ook maar IETS van dit deed? Hiervoor in de plaats, liggen er waardeloze bladen overal in de wachtkamer. WAAROM WORDT DE KLANT NIET GEÏNFORMEERD?

Optometristen en opticiens krijgen een GEBREKKIGE OPLEIDING. Ze worden gemaakt tot verkopers van optische producten, waar de optische industrie baat bij heeft. Het zelfde geldt voor een M.D.(Master Degree, universiteit studenten) medicijnen. Deze zal later de medicijnen industrie helpen om de medicijnen te verkopen. Iemand zijn afwijking meten en de daarbij passende brillen te verkopen vergt iets meer moeite dan iemands voeten meten en daarbij de juiste schoenen te verkopen. Als dat het enige wat ze met hun leven doen, verdienen ze het dan wel om dokter genoemd te worden? Mij lijkt “winkeleigenaar” een betere benaming. Voor meer over dit, lees “Oog dokters en hun slechte opleiding” (Engels)

Het is bijna onmogelijk om een zichtspecialist te vinden die echt interesse heeft om tegen bijziendheid te beschermen, maar er zijn er wel een paar. Mocht er nog een zijn, meldt het dan, want hij of zij zal dan toegevoegd worden aan de lijst van Bijziendheid Preventie Specialisten in de gehele wereld.

Andere informatie. Als je opmerkingen wilt lezen van bezoekers, wat ze van www.myopia.org en deze site vinden en hun ervaringen met de oogzorg business, ga naar de email van bezoekers van deze site en naar de Email van bezoekers van myopia.org. De toekomst.

Als dit bedrog aan het licht komt bij het publiek riskeren dokters van de oog business een lawine van rechtzaken omdat ze hun klanten hebben aangetast. Als ze weigeren te veranderen, zal er geen medeleven met hen in rechtszaal worden getoond. Doorgaan met het weigeren om hun manier van aanpak te garanderen, wordt geen medeleven voor hen getoond als ze krijgen wat ze verdienen in de rechtszaal.

De International Myopia Prevention Association is de enige organisatie in de wereld die het publiek zowel informeert over bijziendheid als er een einde aan probeert te maken. Als u van deze sites niets leert gaat niemand u of uw kinderen bijziendheid helpen te voorkomen. Kortom, u hoeft hierbij niet te rekenen op uw familie, uw dokters, uw school of de regering. Je moet zelf de verantwoordelijkheid nemen, als je niet je belangrijkste gift wilt verliezen! Vooral ouders zijn het hun kinderen verschuldigd om alle feiten over het zicht te verzamelen, zodat zij hun zicht kunnen behouden. Veroordeel je kind niet tot het dragen van een bril voor de rest van hun leven, met het latere risico op blindheid.

Lees hier over de bewijzen, voor claims die ondertussen gemaakt zijn