Zichtverlies

Er zijn veel fraudes in de wereld, gepleegd door hebberige en gewetensloze mensen. Veel mensen verliezen hierdoor hun geld aan waardeloze spullen. Maar wat nou als je je geld en je waardevolste bezit verliest? En als dit bij miljoenen kinderen over de wereld gebeurt, die nog niet eens voor zich zelf op kunnen komen?

Meer dan een derde van onze kinderen wordt bijziend tijdens hun school periode, ondanks dat ze geboren worden met goed zicht. Vele krijgen een dergelijk slecht zicht dat ze blind zijn zonder bril of lenzen. In sommige Aziatische landen met een zeer laag percentage analfabetisme, is het percentage van bijzienden van alle afgestudeerde univeristeit studenten in de laatste jaren opgelopen tot meer dan 90%! De opticiens zeggen dat bijziendheid erfelijk is, zelfs al waren er nog nooit zichtproblemen in de familie. Maar hoe komt het dan, dat van al onze zintuigen slechts het zicht al op zo’n jonge leeftijd zo snel afneemt

Wat nou als een derde van onze bevolking rond liep met een niet werkende neus? Zou het ook als erfelijk worden beschouwd? De echte oorzaak van bijziendheid is de grote hoeveelheid lezen en ander dichtbij werk. De voorgeschreven minus correctieglazen van de opticien maken het zicht JUIST slechter!

Bent u bezorgd over wat uw kinderen doen op Internet? U zou bezorgd moeten zijn over HOE ze het Internet bekijken. Als ze hun minus brillen gebruiken, die normaal voorgeschreven worden voor bijziendheid, zal hun zicht sneller verslechteren. Als je alle informatie op deze site negeert en er niets van leert, help je jouw opticien om jou kind visueel gehandicapt te maken. De kosten en lasten om een heel leven brillenglazen te dragen is nog het minst erge. Hoe sterker je bijziendheid is, hoe meer risico je loopt op zicht slopende ziektes zoals: het loslaten van je netvlies, macular degeneratie (niet goed meer werken van de gele vlek) glaucoma of glaucoom (verminderd beeld) en cataract

Macula degeneratie

Glaucoom

Cataract

De laatste eeuw werden er meer dan 160 miljoen mensen afgeslacht  door andere mensen. Medelijden is zelden een overheersende eigenschap van mensen. Dit zelfde tekort aan medeleven komt ook veel voor in het bedrijfsleven. We weten allemaal dat de tabaksindustrie er alles aan doet om van kinderen tabaksslaven te maken, waardoor ze levenslange klanten worden. De ellende en dood die ze zo veroorzaken doen hen niks.

Op een vergelijkbare manier maakt de oogindustrie het zicht van kinderen kreupel, zodat ze levenslang afhankelijk blijven. Dat een steeds sterkere bijziendheid tot oogziektes en blindheid leidt, maakt deze mensen niet uit. Alles draait om geld.

Op deze website kun je zowel informatie als hulpmiddelen krijgen om bijziendheid te voorkomen. Maar opticiens en de optische industrie willen niet dat jij dit krijgt. Ze zijn er bang voor dat je er toch achterkomt en daarom proberen ze het te onderdrukken. Ze doen er alles voor om deze informatie voor jou te verbergen. Nu, dankzij het Internet, ben je niet meer afhankelijk van het eigenbelang en de onwetendheid van de opticien.

De spelers in deze samenzwering zijn:

Alle opticiens in de wereld:

Zij veranderen honderd miljoenen kinderen in zichtelijk gehandicapten.

De optische industrie

Zij spenderen hun miljarden winsten om de regering van de VS en de scholen van de optometrie en orthoptie om te kopen.

The National Eye Institute

Deze is totaal corrupt voor de optische industrie, zodat het waardeloze, misleidende projecten steunt. Hun doel is om het publiek ervan te overtuigen dat bijziendheid niet voorkomen kan worden. Hier kan je details zien van het National Eye Institue.

The Food and Drug Administration (FDA)

Deze hebben de petitie van het IMPA (International Myopia Prevention Association) genegeerd waarin stond dat de FDA het publiek moest waarschuwen over het gevaar van min glazen. Helaas is deze organisatie ook totaal omkoopbaar voor de optische industrie en opticiens. Op 11 September 2006 zond de IMPA een kritisch antwoord naar de FDA waarin stond dat ze de hele zaak op internet gingen zetten, zodat de hele wereld het kon lezen. Binnen enkele dagen, zette de FDA Google onder druk om www.myopia.org van hun servers af te halen. Nadat de IMPA ging protesteren tegen het besluit van Google, verzette Google zich tegen de FDA en zetten ze www.myopia.org weer terug in hun zoek index. Kortom, de Amerikaanse regering doet er alles aan om de winsten van de industrie te waarborgen. Zie hier voor details van de Food and Drug Administration:

Consumers Union

Deze publiceert consumenten rapporten. Deze organisatie claimt geen grote banden met bedrijven te hebben. Maar toen we vroegen of ze naar de bijziendheidfraude wilde kijken, antwoordden ze dat ze dit alleen wilden doen als de informatie uit “een goed gelezen blad” kwam. Er werd tegen hen teruggezegd dat bladen over optometrie en orthoptie niet zouden bestaan als zij geen advertentiegeld kregen van de optische industrie, en dat deze bladen nooit een zinnig artikel over bijziendheidbescherming zouden publiceren. Dit maakte geen verschil voor de CU. In hun publicaties kan je leren over elke denkbare mogelijkheid om een broodrooster of een wasmachine te kopen, maar je ziet geen enkel woord over de keuzes die hebt wanneer je kind bijziend wordt.

Hebben zij een agenda waarover ze ons niks willen vertellen? Op pagina 22 van hun Jaarrapport laten ze een aantal organisaties zien die hun geld geeft. Een grote sponsor is het National Library of Medicine wat een onderdeel is van het National Institue of Health. Deze bevindt zich rechts op de campus van NIH. Het National Eye Institute is ook een onderdeel van NIH. Dit is een marionet van de optische industrie en doet er alles aan om het publiek te misleiden (zie boven). Dus waarom krijgt de Consumer Union belastingsgeld van deze anti-consumenten- en overheidsorganisatie, wat wordt gedomineerd door grote bedrijven?

De mensen aan de top van de regering van de VS worden betaald om de optische industrie te beschermen tegen de opkomende beweging die mensen ervoor behoed om hun zicht te laten verpesten. Maar hoe doen ze het?

De optische industrie geeft zijn probleem door aan het Secretary of Health and Human Services, en The Secretary vertelt dan aan de FDA Commissioner om de petitie van IMPA, waarin gevraagd werd het publiek te informeren over de gevaren van minus lenzen, af te wijzen. The Secretary vertelt ook aan NIH dat ze ervoor moeten zorgen dat het National Eye Institue zoveel mogelijk onderzoek moet weerleggen wat de misvatting van erfelijke bijziendheid in gevaar kan brengen. Dan moet er nog gezorgd worden dat de Consumer Reports, het meeste invloedrijke en gelezen consumenten blad in de wereld, niet de bijziendheidfraude aan het publiek bekend maakt. De directeur van NIH regelt dan dat het National Library of Medicine een grote geldgever wordt van de CU. Begin je het door te krijgen? Smerig he? Alles draait om geld. Wat voor andere verborgen commerciële verbonden heeft de CU? Klik daarvoor hier.

De scholen van de optometrie en orthopie.

Deze creëren de slecht opgeleide “experts” die zich uitleven op niks verwachtende en vertrouwende mensen. Deze scholen accepteren een overvloedige stroom van geld van de optische industrie in de vorm van “onderzoeks” schenkingen en andere contributies. Hierdoor zijn de geldgevers er zeker van dat deze scholen niks zullen doen wat zij niet willen, zoals de bijziendheid fraude belichten. Een voorbeeld van hoe ze de optometrische scholen onder controle houden staat op de officiële website van the Schools of Optometry. Ga naar deze site en klik op Corporate Contributors. Dan ziet u dat zelfs Wal-Mart, het grootste bedrijf ter wereld geld doneert. Het zou zelfs kunnen zijn dat de schoolhoofden worden betaald door de optische industrie. Alle hoofden van de 17 optometrische scholen van de VS hebben geweigerd om een gesprek aan te gaan met de IMPA over bijziendheidpreventie.

Eeuwige onderzoekers

Zij besteden hun leven om in aanmerking te komen voor schenkingen en produceren dus waardeloze onderzoeken om hun carrières te stimuleren. Ze hebben er belang bij om het bijziendheidprobleem niet op te lossen, omdat ze dan geen onderzoeksgeld meer ontvangen. Ondanks dat methodes om bijziendheid te voorkomen al lang bekend zijn, zeggen onderzoekers atlijd maar, “Er is meer onderzoek nodig” Voorbeelden van het eeuwige obsessieve onderzoek kan gevonden worden op sites van Karla Zadnik of the Ohio State University College of Optometry en Christine Wildsoet at the University of California at Berkeley School of Optometry

Op de een of andere manier, komt het bij deze mensen nooit in hun op, dat ze gewoon sterke plus glazen voor al het dichtbijwerk moeten aanraden, waardoor al het accommoderen (focussen) wordt geëlimineerd. Elk jaar komen deze mensen bijeen op het International Myopia Conference om hun totaal irrelevante, zelf trotsmakende onderzoeken te presenteren. Kijkt u zelf maar wat voor nonsens onderzoeks onderwerpen ze bespreken op de 3 daagse International Myopia Conference in Singapore in augustus 2006. Terwijl zij hun spelletjes spelen wordt het zicht van miljoenen kinderen ter wereld kapot gemaakt.  

De oog “genezende” organizaties (the “eye care” organizations)

Hieronder vallen: Prevent Blindness America, American Optometric Assn., American of Opthalmology, Intl. Council of Ophthalmology, etc. Zij verspreidden “informatie” over het zicht aan het publiek maar ze worden gedomineerd door opticiens en gefinancierd door de optische industrie. Zij volgen de mythe van erfelijke bijziendheid en ontkennen de gevaren van minus lenzen.

Onze scholen

Zij leren kinderen lezen, maar ze leren niet om ervoor te zorgen dat dit hun zicht niet kapot maakt. In de woorden van een school in Florida, “Momenteel zijn we partner van Lens Crafters, Prevent Blindness en the Lions Club. Deze groepen zijn erg royaal in het verlenen van optische services. Ze verzorgen ook brillen aan studenten die niet door de visuele testen komen of al eerder aan hebben gegeven dat ze problemen met hun zicht hebben. De optische industrie heeft dus duidelijk zijn blik op onze scholen laten vallen waar het ook zijn geld vandaan haalt. De ouders mogen hier echter niet achter komen. Hierdoor maken de scholen ook deel uit van het complotVoor meer Nederlandse informatie over wat scholen zouden moeten vertellen aan ouders en studenten, klik hier.

De media

De media heeft nog nooit een woord over bijziendheidpreventie gezegd. Hun enige doel is om zoveel mogelijk winst te maken door adverteerders tevreden te stellen. Mochten ze enig medeleven hebben met de rest van de wereld, dan kunnen ze het probleem in een nacht oplossen.

De link tussen al deze groepenmensen is niet de wetenschap of medeleven. Het is HEBBERIGHEID. Als de media telkens dezelfde leugens herhaalt, waar kunnen we dan nog de waarheid vinden? Op deze website natuurlijk, maar ook op verschillende andere websites. Mensen die hun krachten bundelen in groepen om miljoenen kinderen gehandicapt te maken, plegen een verachtelijk misdrijf. En de meeste van ons krijgen met dit misdrijf te maken. Ze zijn echt een “As van kwaad”. Alles wat op deze website staat is waar. Geloof je dit niet? Of WIL je het niet geloven? Lees verder en besluit voor jezelf.

Klik hier om verder te lezen.